Starship
Alone..
22 January 2012 • 9:59:00 PM • 0 comments

Ermm.. macam biasa ditinggalkan dalam rumah sorang diri.. kalau aku kat rumah sorang diri, aku selalu uptade blog..mengurangkan kebosanan lah katakan.. korang tahu apa aku buat sekarang? kalau korang nak tahulah.. kalau tak nak sudah..aku tengah makan nasi goreng ayam yang aku buat sendiri sambil minum air 100 Plus.. *sambil mengunyah update blog*.. haha..

aku nak jadi chef.. lagipun aku boleh tahan masak & kelas aku ambik ERT.. lagi senang nak jadi chef.. kan ada dalam buku teks tu resipi masak..haha.. aku nak jadi usahawan cupcake.. kecil jer.. aku pandai buat cupcake.. aku nak jadi street photographer.. aku pandai ambik gambar.. gambar alam sekitar okey.. aku nak kerja kat office.. bapak aku suroh..nanti senang lah hidup.. kata kau.. aku nak jadi nurse.. dari kecik lagi aku dah suka jadi nurse.. yang paling penting nyer aku nak jadi peguambela.. lagi pun dapat pahala sebab tolong orang yang tak bersalah.. haha..:D kalau aku tak dapat capai semua yang di atas.. paling last aku nak jadi cikgu.. cikgu tadi je lah.. tak nak tinggi2..
 kata cikgu nothing is imposible.. ermm.. aku pegang ayat tu.. jadikan ayat tu sebagai kata2 semangat PMR.. kalau orang lain boleh aku pun boleh.. eeee. .semangat nya.. haha.. pesanan family masa form 1: selamat datang ke sekolah baru kamu.. form 2: jangan main2.. kamu dah form tu bukan darjah 2 lagi.. form 3: belajar rajin2.. kau tu nak PMR.. tak nak laptop ke?.. form 4? tak tahu lagi.. okey2 aku belajar le lepas ni.. aku kira nak masuk atlet... aku rumah hitam.. aku nak masuk lari 100 meter.. tapi malang nya aku tak dapat datang sebab aku masa tu demam.. ermmm .. melepas.. hari khamis tu 19/01/2012 aku datang le .. aku ambik lempar cakera.. aku terlepas lagi sebab yang bulat tu tak jauh dari aku.. lima langkah jer dari aku tu ha..

Disclaimer


Welcome To My Lovely Diary..Hope You Enjoy!No Harsh Word Please?

The Owner
Stuffies
Tagboard

Rewind



Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Edited: Siti Nurhaliza Idris