Starship
Bawa Bertenang..
07 May 2012 • 9:55:00 PM • 3 comments

hai korang! nak tahu sebab apa aku melting? okay.... ni nak habaq sat.. tadi masa kat dashboard, scroll punya scroll.. terjumpa pulak entry Kak Sally Yatiey pasal Hafiz zainal.. Hafiz Zainal? Hafiz Zainal! kan aku baru habis tengok video youtube si Hafiz Zainal ni.. tau apa perkara pertama aku buat? aku buat muka macam ni.. 

haha.. tu lah pasal.. nak tengok? nah.. komfem melting punya lah! 100%.. haha.. 


ha.. macam mane? melting tak? kau aku melting tengok video ni kenapa korang tidak? kan?.. hehe.. gurau jer.. kalau aku jadi kucing dia.. fulamak weii.. haha.. kan best.. mengucap aku di buatnya.. haha.. nak tahu lebih lanjut tentang Hafiz Zainal? cari sendiri lah..haha.. aku terus add facebook dia, follow twitter dia, follow blog dia dan subcribe youtube dia.. haha.. hoho.. enjoy!.. XD..

Disclaimer


Welcome To My Lovely Diary..Hope You Enjoy!No Harsh Word Please?

The Owner
Stuffies
Tagboard

Rewind



Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Edited: Siti Nurhaliza Idris