Starship
Alhamdulillah .. exam dah habis..
24 February 2012 • 8:18:00 PM • 4 comments



Hai..!

 Hari ni aku happy giler.. sebab exam dah tamat..  tapi aku suka masa exam.. sebab beg ringan.. sebab aku duduk belakang.. sebab aku yang kutip kertas barisan yang aku dudok..sebab aku tiba2 je rajin ulang kaji.. sebab dapat rilek.. sebab aku nak pergi library..sebab aku dapat bersembang dengan Rafael.. sebab byk lagi lah!

Lepas exam ni.. kembali lagi lah kehidupan ku yg dulu.. byk keja rumah yg blom siap lagi.. stress lagi.. x cukup tdo lagi..x de masa nak makan..and more..

Aku nak dapat A dalam subjek PMR.. sekurang kurang nya aku nak 2A dalam PMR.. aku tak nak masok kelas Sastera.. aku tak minat Art.. aku minat sains..aku nak belajar rajin2.. aku tak nak hampakan ibu dan bapa aku.. aku tak nak kecewakan diaorg..

 memandangkan aku sorang je yg masih bersekolah.. abg Amin .. dia keja kat Kuching.. Kak Scha & Abg Iz sama tempat keja.. cuma.. kakak aku lebih tingga arr..

4 hari exam.. 4 hari jugaklah aku x on9.. aku harap x da yg warna merah punya markah.. 

Amin..

Disclaimer


Welcome To My Lovely Diary..Hope You Enjoy!No Harsh Word Please?

The Owner
Stuffies
Tagboard

Rewind



Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Edited: Siti Nurhaliza Idris